Sunday, June 2, 2013

#untitled

Sedang merangka modul tiba-tiba teringat soalan dari seorang sahabat.

''Kan nak exam ni? Kau busy dengan apa lagi?''

Takde jawapan untuk soalan tu. 
Sebab aku merasakan apa yang aku buat ni bukanlah apa-apa jika nak dibandingkan dengan kerja-kerja dakwah orang lain. 

Aku nak jadi penggerak. Darah muda aku menggelegak.
Aku tak dapat menolak. 

InsyaAllah study aku tak tinggal. Doakan aku sahabat. 

Terbaca blog seorang yang segar bugar cita-cita dakwahnya. 
Kagum aku dengan gerak langkahnya menyubur jiwa pemuda.

Kelmarin, malam yang sejuk itu menjadi hangat.
Titipan semangat daripada para akhawat.
Semoga terus subur. 
Semoga terus tsabat.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...