Sunday, December 23, 2012

Time to Work Out!

Bismillahirrahmanirrahim.

Yaww. Lama tak jumpa. Rindu my belog. Huahuahua. Mungkin dengan kehadiran Twittah menyebabkan penurunan jumlah post secara mendadak? Atau lantaran kesibukan duniawi yang tak sudah-sudah? Ya. mungkin. Dan aku harus bersedih kerana itu.

Ahha.Back to the main topic. Bukan work out excercise, jogging or what so ever, tapi work out untuk stiudy. Dah start study week dah ni. Waaa. *menggeletar lutut*

Mai nak habaq. Nota ceq tu banyaaaaaaak lagi yang suci bersih dari segala noda oleh warna pen atau highlighter. Tengok orang lain punya nota dah berseri-seri siap ada tambahan nota sendiri menimbulkan kegusaran di hati.

Tapi berjaya memujuk diri sendiri untuk bertenang. KEEP CALM AND KEEP MOVING!

And this is the time, for me to prove to myself. Semoga eksperimen ini berjaya. ;D


And to all my dear friends, all the best!

HAPPY STUDY WEEK! Weee~

*rindu nak buat post banyak-banyak-banyak* T______T

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...