Saturday, December 29, 2012

Goodbye 2012

Bismillahirrahmanirrahim..

Rasa macam semalam je buat post 2012 Begin..Now its already 30th December 2012!

2012 teach me everything, lots of things.




Bila diselusuri balik dari awal tahun sampai sekarang, macam tak percaya semua tu berlaku dalam masa setahun ni. Terlalu cepat.

2012.

Awal Januari. Time tu baru habis exam second year first sem.
Awal Februari sampai Julai second sem second year.
September sampai Disember first sem third year.
Oh ye, lupe ada shirt sem.

Jadi untuk 2012 ni aku melalui 4 semester! :O

How time flies.

Banyak sangat benda yang berubah, benda yang berubah dalam sekelip mata.
Dari diri aku sendiri, kawan-kawan, suasana persekitaran, everything.

2012 tahun  aku jatuh dan bangun. Tahun aku kenal erti itu semua.
Tahun aku kenal kau dan dia siapa.

Tahun 2012 bagi aku dugaan untuk berjalan sendiri.
Tahun 2012 banyak ketuk aku. Untuk aku kenal aku.
Kesilapan aku. Kegoan aku.
Tahun 2012 aku rasa ditinggalkan, lonely.
Tahun 2012 jugak aku kenal sebenarnya jalan Ilahi.
Tahun 2012 juga tahun aku membuktikan pada diri sendiri.
Buktikan aku mampu berdiri sendiri. Dengan Redha Ilahi.


2012.

I shall never forget. Those things. Those single things. Those moments. Those persons. Those mistakes.

This is me.

Allah.. Please guide me.

For a better Mimi in 2013.

Amin.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...