Wednesday, November 14, 2012

Keep Calm

You know what, the key of doing something is 'keep calm, and think'.

Toing! Toing!

Last few days was  lke a hurricane for me. Orang lain tengah bahagia cuti duduk rumah, aku plak macam apa je duduk UM ni macam takde life. Kerja banyak! *alasan

Semalam semalam, I got a news that the place we are looking for for the Kursus Kahwin have been booked. Omo. Masa tu dah stress sebab dalam kepala dah bayangkan event tu semua berlaku kat situ. Serius rasa nak meletup bila dapat tau. Tambah-tambah sebab yang ambik tempat tu adalah,...nevermind.

Then, malam tu I talked to someone. Orang tengah serabut dia boleh pulak cool je. Dush!
Tapi ketenangan dia sampai jugak kat aku. Daripada benda yang aku rasa macam dah takde jalan penyelesaian, terus aku nampak banyak jalan keluar lain. Aura apakah yang ada pada dia? Hoho.

Esoknya pulak, aku berkejar-kejaran ke HEP dua tiga kali, Fakulti Gigi, Kolej 11 sebab nak carik kedai untuk print. Kalau takde motor Hasanah mau semput dibuatnya. Thanks a lot my roomie. =')
Dan disebabkan ketenangan yang dibekalkan oleh Allah, I've done everything dengan senyuman. Yeah.

Rasanya kalau aku serabut pagi tu mesti kerja tak jalan.

Dan malam tadi, malam tahun baru! Salam Maal Hijrah 1434H. Malam yang penuh barakah semalam insyaAllah. Moga Allah redha.

Kesimpulannya di sini, bawa bertenang. Keep calm. Keep calm. KEEP CALM AND CARRY ON! =)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...