Saturday, July 14, 2012

[TGB]: 510 Mini Reunion

Assalamualaikum wbt..


Yay.Tadi pegi Kosas, ada kenduri kawen kakak kepada presiden kelas, Shahid. Seronok ::D
Dah empat tahun tak jumpa depa.


Mula-mula pegi LRT Ampang tunggu Afiq. Pastu Faidhi dengan Hanafi ambik kitorang. Then makan makan. Lepas tu Eca dengan Marissa datang. Tiba-tiba ada Toyol (?) HAHA. Lepas tu Imad and the Gang pulak datang.


Wahh. Rasa macam ada dalam kelas masa bebudak ni borak-borak gelak-gelak. Haha.


Macam-macam cerita keluar. Lawak betul. 

Rindu sangat kat zaman sekolah dulu. Rinduuuuuuuuuu.

Afiq still macam dulu. Tadi dia takde suara akibat puas melalak kat PD. A
Afiq gerak dari rumah. Dia tengah cuti sekarang.

Marissa still sama macam dolu. Cute je.
Marissa dari Seremban.

Eca pon sama jugak.
Dia dari UNITEN, Shisha pick her up at Uniten.

Hanafi makin tinggi dan kurus.
Dari Klang. Dia datang awal tidur umah Shahid.

Faidi masih maggi. Ops.
Ni paling jauh dari UTP. Dia pun tidur rumah Shahid.

Shahid nampak matang. Perghh.
Tuan rumah. Busy layan tamu.

Imad. Cett. Aku tak nampak Imad ><
Imad dari mana tah. Haha.

Hailaa..kalau la semua boleh datang tadi mesti best.

Kelas kitorang tak pernah buat reunion macam kelas lain. Ni la first time jumpa diorang since form 5. Masa amek result bukan jumpa semua pun.

Masa balik tadi sakit perut gila. Terpaksa singgah kat Petronas.

Apa tah motif aku cerita ni?
Sebenarnya rasa seronok sangat sebab dah lama tak jumpa diorang.
Nanti plan nak bukak puasa sesama. Harap-harap jadi. Boleh jumpa yang lain-lain. :D




 Me is missing the old time. ><







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...