Saturday, June 30, 2012

I'm Back

Assalamualaikum orang-orang kampung! Im back!

Fuhh. Lama gilo tak menjenguk sini semenjak...semenjak bila? Semenjak ada twitter mungkin. Naa. Takde la. Sebenarnya sebab bajet busy. Biasanya masa study week tangan memang menggatal, otak memang tak kering idea nak cerita macam-macam tapi study week kali ni hantar lappy balik rumah. Teehee :D

Well, sekarang dah habis final exam semester keempat. Result pun dah keluar. Alhamdulillah, kali ni adalah yang terbaik compare dengan tiga sem yang lalu.

Sekarang tengah special sem. Ambik subjek elektif jabatan, Radiopharmacy. Alang-alang tu amek subjek elektif luar fakulti sekali: Pendudukan Jepun di Tanah Melayu. Ingat nak amek English sekali, tapi tengok dulu dapat ke tak. =)

Cukup sampai sini. Okbai.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...