Thursday, May 24, 2012

Room Alone

Home Slone? Room Alone? Oh ini bukan tajuk filem baru eh. Ini kisah benar seorang pelajar yang bernama Mimiaq (bukan nama sebenar).

Sem 2 second year ni tak de roomate. Sedih tak? Sobss.

Tak de la sedih sangat. Cuma..

Ya, sem ni saya tak ada roomate sebab roomate saya seorang tu dah pergi Korea, student exchange. Seorang lagi dah habis belajar. Erm erm..

Ingatkan second college ni nak letak la roomate baru seorang ke. Tapi memang takde. Huaa.

Orang tanya, 'tak takut ke duduk sorang'?

Tak. Nak takut mendanya. Seronok je kot, tak yah nak amek pusingg hal orang lain. Bilik ni pun boleh guna setiap ruang yang ada. Locker tiga-tiga aku pakai. Haha.

Cumanya, bila duduk kat bilik tu aku tak keluar suara. Kadang-kadang kalau dah sehari tak keluar bilik, aku testing suara sendiri sebab takut suara hilang. Ngeh ngeh ngeh. Pastu kalau terbangun lambat takda orang nak kejut ><. Pernah sekali terbangn lambat gilo. Pastu g kelas pun lambat.

Best la best. Tsapi ada pros n cons jugak duduk seorang. Mencabar jugak woo.

Takpe lah, time to spend for me myself. Its good actually. ;)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...