Thursday, April 12, 2012

Proposed

Salam bahagia untuk semua kawan-kawan yang tengah bahagia tu.

Lately ni ramai sangat yang update pasal kawen and bla bla bla..pfft. Penat kot nak baca.

And two of my lovely friend had been 'proposed'. Weewit~ and we had spent more than hour to have a woman-talk. Aha.

Before ni cakap pasal topik ni gelak-gelak. Maklumlah, tak cukup matang lagi. Sekarang I can feel the difference. Dah besau kawan-kawan aku ni. Dah disunting orang dah pun. HAHA.

Well..diorang je la. I'm always have nothing to say. Ahaks.

Tak pe la. Rilekss..cool. Tau semua orang sekarang ni dah gatal tangan nak sarung cincin, nak pakai inai, nak pegang tangan..ops.

And they did gave an advice for me: Forget him. Come on, takkan nak tunggu yang belum tentu lagi kan. Sampai bila? Ahaha.

Dah la. Tutup cerita. Saja je nak mention that my friends had been proposed!! Hihi.

Apapun, I pray the best for bost of you. :D




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...