Thursday, December 1, 2011

Tagged

Asslamualaikum~


Ooo..blog pun boleh main tag tag eh? Baru tau..
Takpe la, on jer. Nah!




Few rules to be followed.So,these are the rules:
1.Post this rules
2.Write 11 things about yourself
3.Answer the questions the tagger set for you
4.Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
4.You're not allowed to tag back ( I mean to the person who tags you )



Apa-apa je la kan..tak pernah buat benda ni tapi takpe la, tak salah try. Lagipun esok takde test..hehehe


11 things about me (?)
  1. Allergic dengan makanan. So, kalau ada orang offer makanan, biasanya aku akan terima dengan hati terbuka dan perut terbuka. 
  2. Sangat suka BOLA SEPAK!!! Dan...pemain-pemain bola sepak. Hehe
  3. Suka aktiviti luar/berpersatuan. I prefer to join those outdoor activity rather than going out watching movies or anything yang gadis-gadis (eeuw) lain suka buat.
  4. Saya sayang adik-adik saya. sangat sangat
  5. Sekarang ni tengah terhegeh-hegeh nak amek lesen motor. Pastu nak simpan duit JPA nak beli motor. Ngeeee~
  6. I ada Twitter you. Tapi kan, tak semua oranf boleh follow. Sorry ya~ haha
  7. Mizisya tu combination saya dengan adik-beradik saya ok. Bukan dengan 'pakwe'. Huh!
    Mimi-Zizi-Tasya: Mizisya
  8. (Tak tau nak tulis apa dah)


Questions


1.  single or taken?muahaha.if taken please mention his/her name

Perlu la soalan ni yang first ditanya..adoi~ Takde la. 


2. umur paling sesuai untuk kahwin


Sekarang pun boleh! Hahaha.. Kalau student tu biarlah tunggu habis belajar. Kalau nak cepat sangat lepas grad ke. Nanti masa grad bawak kad jemputan kasi kat kawan-kawan. 

3. your wedding concept



 Simple. Nak macam kat kampung tu, masa kenduri tu ada ceramah. Pastu pasang lagu nasyid je. Tempat duduk laki perempuan asing. Sederhana je. Kan lebih berkat. Tak gitu?

4. kalau masa boleh diundur balik, apa yg awak nk lakukan?



Tak nak masuk UM! Sobs.. so nak buat rayuan tukar U lain. Boleh tak?


5. chocolate or ice cream.choose.


Ice cream la! Hari ni pun dah makan 2 aiskrim pisang..ngee. Aiskrim boleh release tension. Tapi coklat pun best.



6. who is in your mind now? post gambar sekali


Errrr...no one. :P 



7. your favourite social networking and why?

Twitter>FB>tumblr>blog (in the mean time la..ikut mood jugak sebenarnya)

Twitter best sebab boleh letak status bila-bila masa. Even macam gila sebab cakap sorang-sorang tapi takpela. 


8. your first impression about me


Sopan nya budak ni..haha. Especially masa menginap kat bilik korang dulu, layanan 1st class tu. Thanks a lot! ^^


9. kenapa blogging?


Acually, reading writing is my obsession. Ngee~ 


10. your wish which is yet to come true 



So many laa..but the nearest one I nak score untuk sem ni! Huuuuu..



11. post your favorite picture of me 

Takde la yang...tak amek gambar pun.



Next..apa lagi?


Tag? Macam mana nak tag orang? Tak reti =.=

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...