Friday, October 7, 2011

Kak Rus Grad

Assalamualaikum..

Sobahal khair~ Sekarang aku berada di KK1. Kat bilik Cik Zaza and the gang. Nak study med chem kat sini la kononnya.

Khamis baru ni senior kitorang konvo. Aku dengan buddy line pergi DTC bawak hadiah untuk Kak Rus. Bestnya Kak Rus dah grad.

I really need to learn to be like her. Dia pun pernah je duduk kat tempat aku dulu but she manage to pass and grad with her fellow batcmates! Kak Rus memang terbaik! Congratulations!


Kak Rus

Ni la Kak Rus. Gambar buddy-line aku takde orang upload lagi. Huhu.

Lepas tu, masa malam tu aku keluar makan dengan separuh ahli GBS. Mula-mula nak makan tepi stesen u je tapi last-last pegi Old Town. Takpe, Bro dengan Kak Aini belanja meh..ahaha

Best la borak dengan diorang. Lepas tu siap kasi semangat kat aku untuk teruskan perjalanan lagi..muahaha
Betul la..sedikit sebanyak motivation aku naik la sikit. Masa balik kami berlapan naik satu kereta. HAHA. Macam sardin!



Yang kiri aku Bro, yang kanan aku Kila (buddy kecik)



Minggu depan dah start dah conass. First test: MED CHEM


I have reminding myself again and again, everything depends on this sem. I should score this sem to make me able to grad on time. Kalau sebaliknya aku kena pertimbangkan cadangan untuk extend. Tapi jauh di sudut hati aku nak grad dengan batchmate aku. 

Aku pegang prinsip, kalau Allah dah letakkan aku dalam bidang ni, bermakna aku mesti boleh lalui semua ni. Dengar Bro dengan Kak Aini and Kak Fana cerita pasal final year project, pastu pasal PCI..bestnya! 

So Mimi, all the best ya! :D







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...