Wednesday, July 27, 2011

No-Thing

Assalamualaikum.

Gambar hiasan, tiada motif.


Third post for today menunjukkan betapa free nya aku sekarang. Dah lama tak online kan. Lima hari tu lama kot. Bayangkan duduk rumah takde benda nak buat, sesaat tu rasa lama sangat. 

Well, exam dah habis kan. Nak rehat la konon. Ya.. EXAM FISIO DAH HABIS. Pheww~ Baru nak rasa cuti ni. Alhamdulillah, beres suda. Nak tunggu result je nih. Kalau ok mungkin situasi untuk next sem akan berubah sikit. Berubah banyak sebenarnya. 

Wehh, jap. Erm..gosip jap.

Hari tu aku tengok Harry Potter dengan Zaty! Akhirnya dapat jugak tengok. First and last. Bestnya~
(itu bukan gosip)

Erm..aaa..Tasya merajuk semalam~
(itu bukan gosip jugak)

Takde..banyak sangat gosip kat FB tu kan.. Rasa macam nak buat penjelasan. OK tak?

Kami hanya kawan biasa, tak lebih dari tu..
Tolong jangan buat spekulasi..


Haha.
 
Erm..ok tak ok tak?
Cukup la tu.. Tak tau apa motif. Cuma..
Tapi yela..ermmm..takpe la! Chow~









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...