Thursday, May 19, 2011

Nak Masuk UiTM...

Assalamualaikum.

Nak masuk UiTM. Nak sama-sama dengan mereka. Kawan-kawan yang kukasihi di sana. Setahun kat UM ni namun still tak dapat menambat hati. Hatiku di sana...

Jealous baca status Ummi Najlaa tadi..


Uarghh..nak tukar U boleh tak? Tapi Farmasi UiTM kat Puncak Alam.
Nak tukar medic boleh tak? Boleh sama-sama dengan diorang. T____T

Friend, I tell u what, kat UM takde geng sebaik korang. I'm sorry to say that. Dah la kolej jauh dengan orang lain, Nak tanya apa-apa pun susah. Jealous gila dengan korang..wawawaaaa


Bahagia je tengok korang ni kan.
Bukan tak ada kawan kat sini, ada..
Tapi dengan korang ni lain la.
Walaupun rasa competition, tp competition yang buatkan saya jadi semangat.
Tapi kat sini macam psycho je. Semua orang pandai tapi....urghh. Tak tau nak cakap cemana.

Konklusinya, saya jeles dengan awak semua.
Ummi Najlaa, Amirah Shakri, Nazurah Amani, Zakaria, Safini Ali..
Tak ketinggalan Nurul Amira. Dan yang lain-lain.

OMG, mana nak cari kawan macam diorang ni.
Walau ke kembara seluruh dunia mesti tiada gantinya.. T__T

Selamayt bercuti la korang eh. Join kami yang sedang bercuti ni.. =)
Luv ya!

4 comments:

  1. agak la..new friend can't replace old besties..!! since im in university, i thought i nver have the true friends like in secondary school.

    ReplyDelete
  2. mimi ! memang takde sape yg dapat di-replace. tp cuma akan ade yg dpt tmpt baru(ruang) dlm hati kita. cewahhh ayat. haha mksdnye, xdela habis madu sepah dibuang kan.. tp bila mcm ni, maybe Dia nk suruh kita appreciate ape yg kita penah ade. dan juga appreciate yg kita tengah ade skang. sebab maybe yg akan dtg tak sebaik skrg. :)

    ReplyDelete
  3. betul tu mak..agree2..hihi..memamg um tak same ngn uitm..nama pun da tak same..mst la org2 pun tak same..Dia takkan bagi kita sesuatu kalau kita tak boleh nak buat..kannn? dun worry..:)

    ReplyDelete
  4. =) hehe..emo sikit lpas dpt result biochem..huhu
    well, kita akan mula rasa kehilangan bila bnda atau orang dah tak ade depan mata kan..

    nnt, lpas tinggal um baru nk rase syg um kot..hee :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...