Sunday, April 17, 2011

In A Relationship

Assalamualaikum..




Lately ni terlalu ramai lah orang a.k.a manusia a.k.a homo sapien yang declare ''in a relationship with...'' kat FB.

Ada yang betul, ada yang saja-saja letak. Bosan kot dengan status ''single'' tu. Nak jugak letak ''engaged''..adoi

Yang letak 'fake relationship' tu takpe la jugak. Takpe la sebab diorag tu maybe saje je kot nak hilangkan bosan. Haha..Ni yang betul-betul...erk (?)

Nak cakap apa?
Apo nak dikato?
Nok kecek gapo?
What to say?

Best kot bagi tau kat semua orang yang mereka tu dah berpunya.. I'm taken~
Oh dunia..ketahuilah kau bahwa aku kini milik si fulan..tiada apa yang dapat memisahkan kami..
Tettt...

Lepas tu terima ucapan-ucapan tahniah kalah orang yang baru nikah.. (hiperbola sikit..hehe)
Dari orang tak tau dah jadi tau..kadang-kadang taknak tau pun tapi kalau dah keluar kat news feed tu nok wat gano kae..

Maaf la ye..Mungkin diri ini tak pernah mengalami 'kebahagiaan' dan 'kehangatan' orang yang sedang dilambung ombak cinta ni.. Entah la..tapi penat kot kadang-kadang tengok dua insan tersebuat saling post benda yang rasanya hak peribadi mereka berdua tanpa membabitkan orang lain..sampai penuh news feed dengan post dari mereka berdua je. Aish.. Baik buat group yang ada korang berdua je dalam tu.

Bunyi macam tak puas hati je kan.. Memang pun. HAHA.
Bunyi macam jealous je.. Tak! HAHA.
Bunyi macam geram je? Ya! HAHA.

2 comments:

  1. mimi, am i 1 of that? im sorry..din know that u dun like it..but siyesly,,i never meant to let ppl know abt us..im sorry..

    ReplyDelete
  2. eh taty..hehe
    (^^,)
    juast don't want anyone to hurt you dear.. =)
    aishiteru~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...