Friday, March 11, 2011

I am A Student

Salam Nusantara~

Wah..lama beno rasanya tak menaip..wee~

Life as a student..mcm tu laa.
Tapi kadang-kadang tengok orang lain relaks je..
Kita ni pagi-pagi pukul 7 dah tak ada kat bilik. Bermastautin kat fskulti tu sampai ke petang. Malam pulak masuk bilik study (study, borak-borak, makan-makan..ngee)
Esok pun rutin yang sama..

Masa keluar pergii bilik roomate ada dalam bilik. Masa balik pun diorang ada kat bilik. Haish..jealous jugak kan. Relaks je diorang.  Lalu kat bilik orang lain, semua tengah mengadap laptop. Masuk bilik Dayah ngan Wani roomate diorang pun mengadap laptop (tengok cerita Korea, fb, assignment maybe..kakaka)
Waaa..dalam hati .takde life la diorang ni' :P 

Ada satu bilik tu masuk-masuk je semua senyap. Masing-masing mengadap lappy. Terfikir jugak, kalau zaman laptop masih belum menjadi gajet wajib untuk semua orang apa la yang diorang buat eh? 

Disebabkan rasa kebosanan pergi balik fakulti setiap hari, minggu ni nak pergi belajar photoshop! :D
Lepas tu next week nak pergi JUMP.Yeehaaa! Dulu masa nak masuk U selalu berangan nak join macam-macam aktiviti outdoor..tapi.....tak sempat..huuuuuu. Kalau nak tunggu tak busy dengan test, conass bla bla bla sampai final year pun duduk je la kat UM ni tak pergi mana-mana. Orang kata masa kat U la kita nak pergi tengok tempat orang.

 I'm not a person who can sit on the chair 24 hours facing the books. Duduk 30 minit atas meja pun dah mula nak Zzzzzzz..haha






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...