Friday, February 4, 2011

People Changed..

Bismillahirrahmanirrahim..

Bersyukurlah kita atas segala nikmat dari Yang Maha Esa..
Dalam cuti ni kslau bukak FB nampak la status/pic kawan-kawan lama..
Kadang-kadang nak tegur pun segan, takut tak kenal. Lagipun tak tau nak csksp apa walaupun masa zaman sekolah dulu rapat gila kan. Kadang-kadang bila tegur pun tiba-tiba dia cakap ada hal, gtg and so on..nak cakap apa kan. Maybe betul dia ada hal. Husnuzon...

Ada jugak yang senyap terus. Tengok gambar dia kena tag je la. Tengok-tengok, aik..tudung dah labuh sikit dari dulu. Alhamdulillah.. Cuba la cari next gambar yang ada muka dia nak tengok betul ke tak. Cari punya cari memang betul la. Jelesnya..huhu.. Asal plak nak jeles? Tak salah kan jeles kalau orang jadi makin baik..sekurang-kurangnya kita pun terdorong nak jadi macam dia..mudah2an..


Jalan-jalan lagi kat FB sebab dah takde kerja lain kan.. Nah, sorang lagi yang dah berubah. Dari segi penampilan jugak. Walaupun still pakai tudung tapi dah lain sikit. Makin pandai bergaya..hehe. Tapi as long as dia still pakai tudung kan.

Jalan lagi...WOW! Dah macam artis..nice hair~ suka dia bila oran puji. Ada jugak yang buat-buat tanya, mana tudung? Kalau yang macam ni tak perlu jeles kot...

Pandai je nak judge orang. Orang tengok kita macam mana plak?
Jangan fikir orang tengok je. DIA tu setiap masa tak lepas dari tengok kita..every second!
Pesanan untuk diri sendiri.. =)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...