Friday, February 4, 2011

Nak Motor!

Salam Cuti-cuti~ cuti dah nak habis..uwaaa

''Bah..kakak nak motor..hehe..''sengih-senih je cakap kat abah.
''Ambik lesen dulu..dah konfiden baru la beli moto..''. Kiranya green light la tu! Yeeehaa!!

Seronok plak dapat bawak moto pusing-pusing 2-3 hari ni. Lepas ni boleh la pegi kedai naik moto..wee~

Kalau orang lain maybe dah lama ada lesen kereta dgn moto. Aku agak lambat la kan. So wat? Haha..

Plan nak ambik lesen moto dengan keta sekali tapi rasanya amebik moto dulu je laa. Sem depan kan kompem tak dapat kolej. So kena la prepare untuk duduk luar. Kalo ada transport tak dapat dekat UT pun takpe. Area Pantai Dalam pun okey la kot. Dengan syarat, ada moto!

Yelaa..masuk duit sem depan beli la sebijik . Yang second hand jadi la kan. Nak beli yang baru mana ada duit. Huk3. Berkorban la sem depan kalo nak beli moto sebijik. Adehh..

Nak amek lesen cepat2!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...