Monday, December 20, 2010

Group M: Reunion Lagi?

Salam ukhuwah abadan abada..

Group M ni asyik nak buat reunion je. Ish3..idea siapa la ni kan? Tak nak ngaku.. 

Erm..kalau tak buat nanti ada la orang kata rindu. So, buat je la kan.
Lepas ni tak nak buat lagi boleh tak? Tunggu sampai masing-masing dah grad ke..baru syok. Haha.

Apa la yang best sangat group M ni eh? Aku pun tak faham. M untuk Mimi kot..tetiba je. Tak de kena mengena la Mimi ..

Ye..reunion ini tujuannya untuk mengeratkan kasih sayang dan bertukar khabar serta berita masing-masing. Sihat ke tak. Study macam mana. So far dah belajar apa. Life ok ke tak.
Ye la. Kami kan saling sayang menyayangi. 

8 Januari 2011. Tahun baru. Semangat baru. Tapi tak tau nak buat kat mana. Tak decide lagi. Haha.

OK kawan-kawan. Walaupun korang tak akan baca apa yang aku nak tulis ni sebab aku memang tak nak orang baca pun..hehe. I LOVE U ALL..SO MUCH~ and please don't forget to love me back. Ahaks~

Until then..c ya!
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...