Monday, December 20, 2010

Group M: Norliza Sharmin (Special Dedication)

Dear Norliza.

Norliza Sharmin. Sedap nama dia.
Bagi sesiapa yang tak kenal dia, mesti ingat dia ni sombong, pelik atau apa-apa andaian untuk orang yang tak banyak bercakap dan bergaul. Tapi itulah yang uniknya Norliza ni ataulebih mesra 'akak'.. Aku je kot yang panggil dia macam tu.

Bila tengok orang senyap ni aku selalu terpanggil nak borak-borak dengan dia. Kalau dengan orang yang banyak cakap aku yang penat tadah telinga..haha. Dia ni comel je. Kelakar and selamba. Tu la orang kata, tak kenal maka tak cinta. Masa first sem memang tak rapat langsung dengan dia. Tengah-tengah sem 2 kot baru rapat. Tapi dia mesra je dengan aku. Kami selalu mesej n borak kat YM..

Kitorang pernah keluar sekali pergi KLCC. And kejap lagi kami nak pergi beli barang kat Mydin. Before tu nak singgah UM jap. Semangat akak nak bawak ole-ole dari Klate. Hehe. Asam kot..yeay!

Apa yang penting, aku harap dia teruskan usaha. Ye akak. SELAMAT BERJUANG.. =)

5 comments:

  1. kat mana dia skang eh? sepi je huhuhu

    ReplyDelete
  2. norliza kat uitm n9..dia amek diploma sains. skrg dah tahun brp x sure..

    ReplyDelete
  3. she's my sister...hehehe....

    ReplyDelete
  4. @fara really?? wahhh..jgn bg tau dia eh pasal post ni! hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...